ENETIMER I DRESSUR VED CILLE

OM CILLE BECHMANN SCHULTZ

Cille tilbyder eneundervisning i dressur, hvor hun lægger stor vægt på forståelse og vigtigheden af god grundridning. Hvordan man planlægger sin ridning, så ens pony/hest kommer i rette form og hvordan man som rytter lærer, at tackle udfordringer, problemer og misforståelser som opstår under ridningen. Man skal ikke være på et bestemt niveau i sin ridning, for at få undervisning ved Cille. Hun kan hjælpe med både grundridning og mere avancerede dressurøvelser. 

Cille er fuld af gåpåmod og har meget mod på at lære fra sig, og ønsker at udvikle sig selv, både som underviser og rytter.

 

Enetimer ved Cille er et godt supplement til ryttere der normalt rider hold. Ved Cille får den enkelte ekvipage fuld fokus, og det skaber en kontinuerlig udvikling hos rytter og hest. 

 

Cille har redet siden hun kunne gå, og har modtaget undervisning siden hun var 5 år gammel. Cilles første pony, Musse, startede hun på da hun var 6 år. Da benene voksede lidt for hurtigt fik hun Prinz, i en alder af 8 år. Allerede da Cille var 10 år, red hun Sydjysk mesterskab på Prinz. Sammen nåede de at starte til og med LA4!


I dag rider Cille på sin Dansk Varmblod vallak Revaldo D, på 13 år. De har dannet par sammen i knap 3 år og været en del af de Sønderjyske stævnebaner i lidt over 2 år. I 2018 vandt de bronze til Sydjysk mesterskab for junior!

Cille rider nu LA5 og træner frem mod MB-klasserne.

Hun modtager selv fast undervisning 1 gang i ugen, af sin træner Michaela Tækker. De har været et fast team i 8 år.

 

Cille har gennem sine erfaringer dannet et suverænt grundlag for at undervise, og har erhvervet sig adskillelige teknikker og viden omkring dressur. 

SHR er derfor stolte af at have Cille som underviser! 

 

PRIS

1/2 times eneundervisning koster 150kr pr. gang

 

FOR TILMELDNING KONTAKT CILLE PÅ 51971519

Har du stadig ikke fundet svar?


Tøv ikke med at kontakte de anviste kontaktpersoner, såfremt du ikke har fundet den information, du har brug for.

Sønder Hygum Rideklub / SHR

Adresse hal: Holmvej 2a, 6630 Sønder Hygum

Adresse stald: Ribevej 83, 6630 Sønder Hygum

Formand: Tobias Hausted

Telefon: +4526201628

© Copyright. All Rights Reserved.