UNDERVISNING PÅ SHR

På SHR er der mulighed for undervisning på elevhold, voksenhold og enetimer ved Cille. Dertil er der mulighed for trækkerhold for de helt små og nybegyndere.

ELEVHOLD

Rideklubben stiller pony og udstyr til rådighed. Det er også muligt at komme med egen pony til holdundervisning. Her rides der på hold med andre børn, hvilket skaber gode rammer for undervisning og socialt samværd.

DET ER FORÆLDRENES ANSVAR AT DERES BØRN HAR RIDEHJELM PÅ NÅR DE FÆRDES I STALDEN.

VOKSENHOLD

På voksenholdet er der mulighed for at medbringe egen hest eller låne af rideklubben. Der rides på hold og undervises i dressur, men det sociale vægtes meget højt. Her er der plads til både nybegyndere og let øvede.

ENETIMER VED CILLE

Ved Cille er der fuld fokus på den enkelte ekvipage. Her er der suveræn mulighed for at udvikle sig inden for dressur. Enetimer ved Cille fungerer godt som et supplement til undervisning på elevhold for rytteren der virkelig ønsker at dygtiggøre sig!

TRÆKKERHOLD

Overvejer du om dit barn skal begynde til ridning? Eller er du helt nybegynder? Så er trækkerholdet måske noget for dig. Her bliver man trukket på pony.

Har du stadig ikke fundet svar?

Tøv ikke med at kontakte de anviste kontaktpersoner, såfremt du ikke har fundet den information, du har brug for.

Sønder Hygum Rideklub / SHR

Adresse hal: Holmvej 2a, 6630 Sønder Hygum

Adresse stald: Ribevej 83, 6630 Sønder Hygum

Formand: Tobias Hausted

Telefon: +4526201628

© Copyright. All Rights Reserved.