Undervisning på SHR

På SHR er der mulighed for undervisning på elevhold, voksenhold og enetimer ved Cille. Dertil er der mulighed for trækkerhold for de helt små og nybegyndere.

Læs mere om hvordan du tilmelder dig og betaler for undervisning ved at besøge Tilmelding/Betaling.


Elevhold

Rideklubben stiller pony og udstyr til rådighed. Det er også muligt at komme med egen pony til holdundervisning. Her rides der på hold med andre børn, hvilket skaber gode rammer for undervisning og socialt samværd. 

DET ER FORÆLDRENES ANSVAR AT DERES BØRN HAR RIDEHJELM PÅ NÅR DE FÆRDES I STALDEN

Voksenhold

På voksenholdet er der mulighed for at medbringe egen hest eller låne af rideklubben. Der rides på hold og undervises i dressur, men det sociale vægtes meget højt. Her er der plads til både nybegyndere og let øvede. 

 

Enetimer i dressur v. Cille

Ved Cille er der fuld fokus på den enkelte ekvipage. Her er der suveræn mulighed for at udvikle sig inden for dressur. Enetimer ved Cille fungerer godt som et supplement til undervisning på elevhold for rytteren der virkelig ønsker at dygtiggøre sig!


Spring v. Rikke eller Claus

Undervisning i spring for nybegyndere hos Rikke og for de let øvede og øvede hos Claus. Læs mere om Rikke og Claus under fanen "Undervisning".


Trækkerhold

Overvejer du om dit barn skal begynde til ridning? Eller er du helt nybegynder? Så er trækkerholdet måske noget for dig. Her bliver man trukket på pony.