Tilmelding & Betaling

Tilmelding & Betaling via Klubmodul

For at gøre tilmelding og betaling nemmere for alle parter, har vi samlet alt under systemet Klubmodul. Når man tilmelder sig via klubmodul, vil fremtidige betalinger til både medlemskab, facilitetskort, undervisning og opstalding blive trukket fuldkommen automatisk.

Alt hva man skal gøre er at gå til Klubmodul for SHR - det finder du ved at klikke HER.

1. Først skal man oprette en profil med sine egne - ellers børns informationer. Det er muligt at samle en familie under én profil. Det gøres underens profil.
  2. Når man har oprettet en profil, kan man finde alle tilmeldingsaftaler under fanen Tilmelding.
  3. Under fanen Shop kan man finde og købe de tilgængelige tilkøb.

Har du brug for hælp, så kontakt kassereren Karen på tlf: 30 25 92 25 eller mail shr-kasserer@hygumrideklub.dk - eller Klubmodul-ansvarlige Annemette på tlf. 27 57 06 09

Du kan få det fulde overblik over alle priser ved at se vores Prisliste.

Medlemskab & Facilitetskort

For at benytte faciliteterne på SHR, skal man tilmeldes og betale for både medlemskab ogfacilitetskort. Dette gør sig også gældende for opstaldede samt parter. Man tilmelder sig og betaler begge dele gennem vores betalingssystem Klubmodul.

Undervisning

Elevundervisning: Undervisning skal ligeledes tilmeldes og betales via Klubmodul. Husk dog først at have aftalt tilmelding til  med Ditte W. Jensen forinden.

Kontakt Ditte på: tlf. 40 83 42 15 eller shr-dressur@hygumrideklub.dk

Privatundervisning i Dressur v. Cille: Aftales med Cille på: tlf. 51 97 15 19

Privatundervisning i Spring v. Rikke eller Claus: Aftales med Bente K. Nissen.

Kontakt Bente på: tlf. 60 70 05 39 eller shr-spring@hygumrideklub.dk

Opstaldning

Opstaldning tilmeldes også via Klubmodul, hvor man vælger aftalen pony eller hest. Diverse tilkøb til den daglige pasning som ekstra wrap, pålægning af udstyr mm. skal købes pr. måned i Klubmodul Shoppen.

I forbindelse med spørgsmål ift. opstaldning, kontakt da Bente på tlf. 60 70 05 39 eller Bianca på tlf. 23 65 52 86

Skriv også gerne en mail til: shr-stalden@hygumrideklub.dk