Velkommen til SHR

Vi er en rideklub beliggende i Sdr. Hygum mellem Ribe og Rødding. Stedet ejes og drives af SHR - dog har vi vores uundværlige staldpasser Hanne, som alle hverdage sørger for den daglige morgenpasning samt klargøring af bokse til eftermiddag.

Vi er en klub med masser af sammenhold og hjælpsomme hænder. I stalden er der både privatejede ponyer / heste, samt alle elevhestene. På stedet tilbyder vi alt fra trækkerhold til spring - og dressurundervisning for både begyndere såvel som de øvede. Derudover bestræber vi os på at afholde spændende kurser – ikke alle kun med henblik på ridning, samt stævner i både dressur og spring.

Hos SHR kan man have sin egen pony / hest opstaldet, få part i en af vores elevheste eller bare komme og nyde SHR’s faciliteter. Der er rigtig god mulighed for at komme – og parkere med trailer ved ridehallen eller udendørsbanerne. Hele sommeren har vi afsat en udendørs bane til springning - og ellers er der selvfølgelig også mulighed for spring i ridehallen. Udover dette, har vi to store udendørsbaner, hvor der kan rides dressur mm.

Når man benytter faciliteterne hos SHR, skal man være både medlem og have facilitetskort – dette gælder også for de opstaldede på stedet.

Du kan se vores fulde prisliste HER – ved tilmelding og betaling henviser vi til vores nye tilmeldings – og betalingssystem Klubmodul.