Elevponyer

Sønder Hygum Rideklub

Adresse hal: Holmvej 2a, 6630 Sønder Hygum

Adresse stald: Ribevej 83, 6630 Sønder Hygum

Email: editarim1997@live.dk

Telefon: +45 23 48 80 22

Elevponyerne

Vi går meget op i vort ponyers ve og velvære her på stedet og vi bliver valgt mange gange på den baggrund, at vores ponyer ser velplejet og glade ud for det de laver - for vi kommer ikke udenom at det ikke er det nemmeste job de har.

Vi har pt. 6 dejlige og vidt forskellige ponyer:

Pinte

Pinte er en ældre "dame" på 21 år. Hun har en god fremdrift, og til tilder lidt for meget, men hun er tilgengæld ligeså nem at få stoppet som at få frem. Hun er super sød på stald og under rytter. Hun kan nemt rides alene og med andre på tur.

 

Part: Ledig

Blondie

Blondie er en yngre pony hoppe på 10 år, hun er simpelthen den sødeste syntes alle eleverne. Hun er super god til børn, og kan rides af selv de mindste ryttere på bare 5 år helt på egen hånd.

 

Part: Ledig

Klokkeblomst

Klokkeblomst er vores ældste pony - hun er født i 1990. Trods hendes alder så er ridningen det der holder hende igang. Hun har krudt i måsen og er simpelthen elevernes favorit!

 

Part: Lærke

Thea

Thea er den nyeste hest i flokken. Hun er 16 år gammel, og en rigtig cool hest der også egner sig til den voksne rytter.

Thea har desværre en meget trist baggrund, og da vi modtog hende i december var hun i en meget sølle tilstand. Dog er hun på rekord tid kommet sig og siden start februar deltager hun i undervisningen.

 

Part: Ledig

Freja

Freja er vores dejlige madglade fjordbolle. Hun elsker MAD og hun elsker at blive striglet. Hun er også bom-stærk, så hun bruges ikke til de mindste, men hendes part Ida på 10 kan snildt ride hende.

 

Part: Ida

© Copyright. All Rights Reserved.

Har du stadig ikke fundet svar?

 

Tøv ikke med at kontakte de anviste kontaktspersoner såfremt du ikke har fundet den information du har brug for.