Inge Ottsen - Eneundervisning i dressur.

Inge har erfaring i den almene omgang med hest til den middelsvære ridning. Inge varetager undervisningen for børn og voksne der ønsker at komme længere i sin ridning og blive skubbet godt hen af vejen til den højere niveau i ridningen.

Kontakt uforpligtende Inge, på 28691808

Ninna Blowers - Holdundervisning i dressur og spring.

Ninna er super dygtig til både de helt små begynder-ryttere og til de mere øvede og erfarne piger, der skal udfordres lidt. Ligeledes har hun både stor erfaring indenfor både dressur og spring.

Ninna fortæller: Det er vigtigt for mig, at børnene synes det er sjovt at gå til ridning - samtidig med at vi også har respekt for dyrene. Jeg glæder mig virkelig til at lære eleverne og Sdr. Hygum Rideklub at kende.

Sønder Hygum Rideklub / SHR

Adresse hal: Holmvej 2a, 6630 Sønder Hygum

Adresse stald: Ribevej 83, 6630 Sønder Hygum

Formand: Tobias Hausted

Telefon: +4526201628

© Copyright. All Rights Reserved.

Har du stadig ikke fundet svar?

Tøv ikke med at kontakte de anviste kontaktpersoner, såfremt du ikke har fundet den information, du har brug for.