Praktisk information

Når du skal starte til ridning er det vigtigt at du som kommende elev/forældre er godt påklædt med rette viden.

Læs herunder praktisk information før første ridetime her i vores rideklub:

Påklædning

Det er meget vigtigt at du har korrekt påklædning så din første ridetime forløber under sikre forhold.

Det er helt okay at du ikke har investeret i den dyre ridehjelm og støvler, dog er det ligeledes vigtigt at understrege at vi ikke godtager kondisko.

En ridehjelm kan erstattes af en cykelhjelm, og ridestøvler kan erstattes af støvler med hæl.

Når du eller dit barn er sikre på  om ridning er noget for jer, vil vi påkræve ridestævler og VG1 godkendt ridehjelm som påklædning.

Mødetid

Det er vigtigt at du møder i god tid. Ikke kun førstegang, men hver gang du skal til ridning. Reglen siger, minimum 15min før undervisningsstart.. Det kan ske at du selv skal sadle hest/pony op, det sørger ridelæren for at i kan, og børn skal ALTID følges af forældre.

Er du forældre til et barn der går til ridning, anbefaler vi at du/I overværer hele ridetimen og er sammen med dit barn før og efterridetimen ligeledes.

Al håndtering af heste skal ske med ridehjelm og korrekt fodtøj! Også som forældre.

Ferier / helligdage

Vi følger skolernes ferier og helligdage. Den månedlige prissætning tager højde for disse afbrydelser og der vil derfor ikke være reduktion i de måneder, der er berørt af helligdage og ferier. Dog opkræves der ikke for ridning i juli-midt august måned.

Hvorfor gå til ridning?

Ridning er god motion. Ved at følge hestens bevægelser, aktiveres næsten alle kroppens muskler. Ved ridningen stimuleres vores balance og vores kropskontrol. Derudover lærer vi at omgås dyr og hvordan vi passer og plejer dem korrekt og lærer om hestens natur.

Derudover er det også en social sport hvor der er rig mulighed for at møde andre interesserede der deler samme interesse og passion!

Sønder Hygum Rideklub / SHR

Adresse hal: Holmvej 2a, 6630 Sønder Hygum

Adresse stald: Ribevej 83, 6630 Sønder Hygum

Formand: Tobias Hausted

Telefon: +4526201628

© Copyright. All Rights Reserved.

Har du stadig ikke fundet svar?

Tøv ikke med at kontakte de anviste kontaktpersoner, såfremt du ikke har fundet den information, du har brug for.